Spaanse sloffen zijn al jaren de meest populaire sloffen in Nederland. Wie een dagje weg is geweest wil niets liever dan lekker met de Spaanse sloffen aan op de bank liggen. Zeker nu de winter weer gaat beginnen moeten we nadenken over het opwarmen van onze voeten. Spaanse sloffen zitten lekker en houden je voeten erg warm. Ik draag al jaren Spaanse sloffen, dus ik wil er in mijn blog op Go-shoes.nl graag meer over vertellen.

Spaanse sloffen zijn tijdloos

Het mooie aan Spaanse sloffen is dat je ze altijd kan dragen en dat ze nooit uit de mode raken. Dit komt door het simpele ontwerp en de zachte bekleding. Waarschijnlijk hebben we allemaal dit type sloffen wel eens voorbij zien komen. We kiezen er vaak voor omdat we op zoek zijn naar simpele en praktische sloffen. Spaanse sloffen zijn ideaal voor deze wens, omdat ze in tegenstelling tot andere varianten juist lekker normaal zijn. Ik zie soms de gekste varianten voorbij komen, zoals al die verschillende dieren sloffen. Daar wil je toch niet op lopen?

Kies voor oorspronkelijke ambacht met Spaanse sloffen

Het mooie aan Spaanse sloffen is dat ze vaak nog ambachtelijk worden geproduceerd in Spanje. Je bent zo verzekerd van een echt product. Het aanbod is origineel en met een Fairtrade keurmerk, dat kan alleen maar een goed gevoel geven. Zo is LOBO bijvoorbeeld een absoluut topmerk dat zijn sloffen hier in Nederland goed verkoopt. De zorgvuldigheid waarmee dit merk te werk gaat merk je aan de pantoffels die je thuis ontvangt. Alles wordt in Spanje ambachtelijk en met de hand gemaakt. Er zijn zoveel verschillende keuzes beschikbaar en voor iedereen is er daardoor wel een juiste variant beschikbaar. Ook aan vrouwen en kinderen wordt gedacht. Een leuk roze kleurtje vinden vrouwen natuurlijk veel leuker. En kinderen hebben kleine voetjes, ook daar zijn mooie pantoffels voor te vinden.

Mijn ervaring

Ik loop al een lange tijd op deze pantoffels. Als ik ‘s avonds uit mijn werk kom doe ik ze direct aan. Doordat ze heerlijk warm zijn merk je niks van de koude vloer. Ik heb het gevoel alsof ik vloerverwarming in mijn huis heb. Dankzij de zachte binnenkant zitten ze erg comfortabel. Ik kan zo heerlijk door de woonkamer lopen, of gewoon lekker op de bank liggen. Daarom kan ik dit product aan iedereen aanraden, ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen.