Je hebt dit merk vast wel eens een keer gezien, Filling Pieces is een merk wat in Nederland flink vaak te vinden is in de winkels. Er zijn veel mensen die ieder jaar weer de nieuwe sneakers van dit merk halen. Het is een merk wat toch wel een uniek karakter heeft. Het is namelijk een merk wat in tegenstelling tot de andere merken veel goedkoper is. Dit maakt het dan ook een merk wat bekend is onder de jeugd, zij kunnen nu voor weinig geld toch mooie schoenen kopen.

Filling Pieces – sneakers van kwaliteit

Er zijn diverse soorten producten te vinden van dit merk naast de sneakers, echter is het wel zo dat de schoenen nog altijd het populairst zijn van het merk. De schoenen van dit merk zijn dan als het ware ook de drijver achter het succes. De schoenen zijn altijd verwerkt in een egale kleur, dit zorgt er dan ook voor dat het schoenen zijn die je goed kunt combineren met andere kleding. Onder een pak zal je ze dan weer niet zo goed kunnen dragen, echter staan ze onder ieder soort jeans wel weer goed. Door een kleur te kiezen die neutraal is zal het nog makkelijker zijn om te combineren.

Het merk zelf is nog niet zo lang bezig op de markt, het is dan ook een merk wat vooral gedragen wordt door de jongeren. De grote shows hebben het merk wel langzamerhand opgemerkt, het merk begeeft zich echter nog wel altijd een beetje op de achtergrond. Hier zal wel verandering in gaan komen, het is namelijk zo dat de schoenen echt ontzettend goed zijn en dat je aanzienlijk lage prijzen zult tegenkomen bij dit opkomende modemerk.

De toekomst van Filling Pieces

Filling Pieces zal echt een grote speler gaan worden op de markt. Het jonge team heeft veel ambitie en laat ook zien dat zij toch wel door willen stoten naar het grote publiek. Dit kan je dan ook goed terugzien in de nieuwe collectie van het merk, ze laten hier zien dat zij echt een goede aanbieder en producent zijn van schoenen. Wanneer zij dit door blijven zetten dan zullen ze aanzienlijk veel mensen tot hun kunnen tellen, de doelgroep is dan ook zeer groot. Het is een merk wat flink wat doelen heeft, nu is de tijd aangebroken dat ze kunnen laten zien wat ze allemaal van plan zijn de aankomende jaren.